Socialdemokraterna

Socialdemokraterna väljer fler jobb och bättre vallfärd före skattesänkningar. Deras mål är att Sverige ska vara ett för alla, ett möjligheternas land. För socialdemokraterna ska Sverige vara i full sysselsättning ett konkurrenskraftigt land. Dem vill dock skapa villkor för exportindustrin, tjänstesektorn,småföretag och vallfärden att utvecklas starkt och anställa fler. Socialdemokraterna vill investera i 100 000 nya jobb. Praktik och utbildningsplatser.

 

 

BÄTTRE SJUKVÅRD OCH SKOLA

 

Social demokraterna vill att alla barnen ska få den bästa undervisningen i skolan, och att alla som bor i Sverige ska få del av sjukvård i högsta kvalité, som finns där när man behöver den och som man får del av efter behov.

 

EN MODERN FÖRSKOLA

 

Socialdemokraterna vill ha en modern förskola av hög kvalité för barn. Deras mål är att max 5 barn per personal och sänkt max taxa. Dem föreslår kvalitetssatsning för att åstadkomma mindre barngrupper och för att vidareutbilda förskolepersonal till ett kompetens lyft.

 

SKOLANS RESULTAT SKA BLI BÄTTRE

 

Socialdemokraterna vill öka lärartätheten till 9 per 100 elever. Det motsvarar runt 6 000 fler lärare. Det blir möjligt då att nå en högre kvalité på undervisningen och att göra det särskilda insatser som krävs för att förbättra svenska skolresultatet.

 

VALET den 19 september blir avgörande vägval.

 

http://www.socialdemokraterna.se/Var-politik/Valfragor/?cmpe=adw-kampanj=sap-agrupp=sap-valfard


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0